Wijnproeverij Zeist

Proef tien wijnen

Nodig je vrienden, buren of familie uit en onze wijnadviseur regelen de rest. Samen proeven jullie tien wijnen uit verschillende wijnlanden. Hierbij leggen we de nadruk op het proeven van verschillende druivenrassen, wijnstijlen en landen. Tijdens deze wijnreis kruisen we door wijnlanden als Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Wanneer je een pareltje hebt gevonden, is deze uiteraard na de wijnproeverij te bestellen voor thuis!

Wijn en spijs combinaties

Vooraf de wijnproeverij geven wij spijsadvies voor het samenstellen van een borrelplank. Een lijstje met ingrediënten, afgestemd op de wijnen die geschonken gaan worden. Onze wijnadviseur geeft uitleg over de wijn- en spijs samenstellingen, herkomst van de wijnen en aroma's die je kunt ruiken en proeven in de wijnen. Daarnaast leren we je proeven als een professional!

Wijnproeverij aan huis

Thuisproeverij staat bekend om de importen van kleine producenten, een goede prijs-kwaliteit verhouding en gezellige sfeer aan huis! Onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij het accent ligt op een eigen visie, respect voor de natuur. Boek een wijnproeverij in onze agenda. Op aangegeven datum en tijd zal onze wijnadviseur bij jou thuis arriveren.