Thuisproeverij » Wijnproeverij voor thuis

Wijnproeven voor thuis

Wijnen proeven

Wat ruik je nou eigenlijk echt? Je ruikt iets bekends maar je kunt het niet helemaal plaatsen... Iedereen heeft een eigen associatie. Fruit, bloemen, kruiden, aards, hout, vanille en mineralen...  Dat maakt een wijnproeverij ook zo leuk! Proef jij welke geuren er het meest duidelijk naar voren? 

Wijn en kaas

Wat voor een hapjes passen er het beste bij een wijnproeverij? Een kaasplankje is een uitstekende keuze. De diversiteit aan kazen het soms extra lastig om de juiste wijn te kiezen. Tijdens de wijnproeverij aan huis geeft onze wijnadviseur jouw graag advies over welke kaas het beste past bij de wijn in het glas. Wijnen en kazen uit dezelfde regio doen het vaak erg goed. Vaak zijn mensen al honderden jaren bezig met het vinden van de juiste combinaties en balans.

Wijnadvies

Onze wijnadviseur geeft informatie over de herkomst en druivenrassen van onze wijnen. Ook helpen wij jouw persoonlijk smaakprofiel te ontdekken. Ben je enthousiast geworden? Plan een wijnproeverij in onze online agenda. Onze wijnadviseur zal op aangegeven tijdstip bij jouw thuis arriveren met twaalf wijnen.