Wijnproeven Utrecht

Lekker borrelen in Utrecht

Verras je buren en/of vrienden met gezellig avondje bij jou thuis! Gewoon lekker in je eigen stoelen met je favoriete hapjes... wij verzorgen de wijn! Met een assortiment van tien wijnen komt onze wijnadviseur bij jou huis. Wij geven informatie over de verschillende druivenrassen, het juiste glas, de serveertemperatuur van de wijnen en leren je proeven als een professional. Tijdens de wijnproeverij krijg je alle informatie om de juiste wijn uit te zoeken voor een volgend verjaardagsborrel of restaurantbezoek.

Wijnkennis

Ben jij bekend met de prachtige bergachtige gebieden waar de wijnen hun eigen karakter ontwikkelen? Wij bezoeken de ruige gebieden met een uniek klimaat in de hoogste wijngaarden van Europa. Deze spannende wijnen hebben allemaal een mooi verhaal en zijn een ontdekking waard. Voor onze proeverijen nemen wij uitgebreid de tijd om tot de beste selecties te komen. Toch blijft het kopen van de juiste wijn iets persoonlijks. Heb jij je favoriete wijn gevonden? De bestelde wijnen worden landelijk geleverd. Waar mogelijk persoonlijk tot in de kelder.

Thuisproeverij

Ben je enthousiast geworden? Plan dan meteen een wijnproeverij in onze agenda. Onze wijnadviseur op aangegeven tijdstip aanbellen met tien verschillende wijnen. Wij zijn er zeker van dat er wijnen bij zitten waarmee wij jou compleet kunnen verrassen!