Thuisproeverij » Wijnproeverij Tilburg

Wijnproeverij Tilburg

Wijnproeverij thuis

Een wijnproeverij aan huis is de perfecte gelegenheid om te genieten van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de wijnboer. Allemaal wijnen afkomstig van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland. Thuisproeverij staat bekend om zijn scherpe prijs / kwaliteit verhouding en het importeren van wijnen die veelal lokaal worden gedronken.

Wijnen proeven

Proef ons assortiment door het inplannen van een wijnproeverij aan huis. Samen met je vrienden proef je tien wijnen uit verschillende landen bij jou thuis. Allemaal wijnen met een indrukwekkend smaakpallet aan aroma’s. Tijdens de wijnproeverij aan huis krijgt je van ons een proefnotitieformulier voor het noteren van jouw ervaring. Daarnaast geeft onze wijnadviseur uitleg over de herkomst, passie en liefde waarmee de wijnen zijn gemaakt.

Wijnadviseur aan huis

Boek een wijnproeverij in onze agenda en nodig je vrienden uit voor een gezellig moment. Op jouw gekozen datum en tijd zal onze wijnadviseur bij jou thuis arriveren met tien top wijnen. Na de wijnproeverij is het mogelijk om onze wijnen te bestellen voor thuis.