Thuisproeverij » Wijnproeverij Rotterdam

Wijnproeven Rotterdam

Wijnproeven

Kun je genieten van een goed glas wijn? Dan is een wijnproeverij aan huis echt iets voor jou! Op een ontspannen manier geven wij je basiskennis over onze wijnen. Ons assortiment is afkomstig van kleine gepassioneerde wijnboeren uit o.a. Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Door de jaren heen zijn wij bekend geworden door onze zoektocht naar authenticiteit.

Thuis op wijnreis

Er zijn vele wijnstreken dat de meest verwende reiziger positief weet te verrassen. Dit zijn streken die vaak verstopt liggen in het binnenland. Dit zijn de wijnboeren die nog op traditionele wijze hun wijnen produceren van authentieke druivenrassen. Onze wijnadviseur deelt graag zijn kennis over de herkomst van onze wijnen.

Thuisproeverij

Leer smaken ontdekken, gecombineerd met gezelligheid en wijnkennis van onze wijnadviseur. Kijk, ruik, proef en beoordeel samen met je vrienden of familie en onderzoek waar jullie smaakvoorkeuren naartoe gaan. Plan een wijnproeverij onze agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien kwaliteitswijnen!