Thuisproeverij » Wijnproeverij op locatie

Wijnproeverij op locatie

Voor bedrijven

Boek een wijnproeverij op de zaak. Verras je werknemers met een wijnvoucher. Samen met een wijnadviseur kruisen jullie door verschillende wijnlanden opzoek de persoonlijke wijnvoorkeur van je werknemers.

  Wijnproeverij op de zaak

  Thuisproeverij komt op locatie voor het verzorgen van een wijnproeverij. Als werkgever heb jij je team een wijnvoucher gegeven voor het uitzoeken van een wijn naar wens! Samen met onze wijnadviseur proeven jullie tien kwaliteitswijnen uit verschillende wijnlanden. Tijdens de proeverij geven we wijninformatie, maken we wijn-spijs combinaties en leren het team proeven als een professional! Na de proeverij kan iedereen voor zich zijn favoriete wijnen bestellen in onze wijnwinkel. Proef je aankoop vooraf!

   

  Kwaliteitswijn

  Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen. Wij starten de wijnproeverij met een mooi aperitief uit Italië, gevolgd door acht wijnen uit verschillende landen met als afsluiter een fantastische port uit Portugal. 

  Arrangement

  ✔ Vanaf 6 vouchers
  ✔ Digitale voucherwaarde € 35,- € 45,- € 55,-
  ✔ Wijnproeverij op locatie (kosteloos)
  ✔ 
  Een wijnadviseur (kosteloos)
  ✔ Proeven voor aankoop!
  ✔ Bestellen in onze wijnwinkel
  ✔ Verzending aan huis