Wijnproeverij op locatie

Tapas & wijn

Veel borrels vinden alleen plaats aan het begin en aan het einde van het jaar. Kerst en oud & nieuw zijn voornamelijk momenten waarop bedrijven aandacht besteden aan borrels op het werk. Ook zijn er bedrijven die een traditie hebben gemaakt van de vrijdagmiddagborrel. Een terugkerend ritueel waar de meningen over verdeeld zijn. Het formele of voorspelbare is wat maakt dat mensen dit soort type borrels liever overslaan. Bij voorkeur wil je vaak gewoon een informeel moment met je team. Een manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Hoe informeel een organisatie ook is, je blijft je altijd in een zakelijke omgeving bevinden. Toch kunt een bedrijfsborrel echt wel interessant houden met een leuke activiteiten, lekkere hapjes en drankjes!

    Budget

    Verspilling van je bedrijfsbudget? Een bedrijfsborrel is juist goed voor het team. Op deze manier leren collega’s elkaar beter kennen waardoor ze elkaar juist meer gaan helpen. Zeker in de huidige tijd waarin we vaker op locatie zijn of thuiswerken. Dit soort momenten zorgt voor een versterking in het groepsgevoel. Door te investeren in dit soort leuke momenten, wordt je team veel productiever. Je creëert werk-vrienden in plaats van collega’s. Vrienden helpen en steunen elkaar. Het wordt makkelijker om teken van elkaar over te nemen. Dit maakt het werkproces een stuk efficiënter en leuker. Blijf je medewerkers bedanken, motiveren en verrassen. Gewoon een leuk en gezellig moment na het werk om even na te kletsen en te proosten op het weekend. Voor een onvergetelijke bedrijfsborrel zijn lekkere hapjes en bijpassende drankjes onmisbaar. Wat denk je van een tafel vol tapas met bijpassende wijnen?

     

    Op locatie

    Thuisproeverij is uniek in het organiseren en uitvoeren van de wijnproeverijen op locatie. In samenwerking met lokale traiteurs verzorgen wij een tafel vol met ambachtelijke producten van topkwaliteit op het werk. Tapas plankjes gevuld met Spaanse hammen, verschillende kazen, worsten en dagverse producten. Je smaakpapillen worden compleet geprikkeld door de bijpassende wijnen geselecteerd door onze wijnadviseur. In totaal schenken we tijdens de proeverij maximaal twee glazen wijn per persoon. De tapas & wijnproeverij is mogelijk v.a. 6 - 25 personen.