Thuisproeverij » Wijnproeverij Nijmegen

Wijnproeverij Nijmegen

Wijnproeverij thuis

Een wijnproeverij aan huis is de perfecte gelegenheid om te genieten van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de wijnboer. Allemaal wijnen afkomstig van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland. Thuisproeverij staat bekend om zijn scherpe prijs / kwaliteit verhouding en het importeren van wijnen die lokaal worden gedronken.

Wijnadviseur aan huis

Onze wijnproeverijen wordt verzorgd door een wijnadviseur met passie en liefde voor wijn. Wij starten met een uitleg over de juiste proeftechniek. Per wijn vertellen we over de herkomst, kenmerken en wat je er lekker bij kunt eten. Uiteraard kunnen jullie tijdens de wijnproeverij allemaal wijnvragen stellen.

Wijnen proeven

De samenstelling van onze wijnproeverijen verschilt per seizoen. Wij passen ons assortiment aan op zomerwijnen, winterwijnen en wijnen voor de feestdagen. Gedurende 2 uur laat onze wijnadviseur jouw tien verschillende wijnen proeven uit Europese wijnlanden. Na de wijnproeverij is het mogelijk om de favoriete wijnen te bestellen voor thuis.