Wijnproeverij Leiden

Wijnproeverij aan huis

Ben jij opzoek naar een lekkere kwaliteitswijnen voor thuis? Een wijn waarmee jij je gezelschap kunt verrassen. Boek dan een wijnproeverij met wijnadviseur aan huis. Een leuk moment waarbij je tien verschillende wijnen kunt proeven! Tijdens de wijnproeverij aan huis geeft onze wijnadviseur uitleg over de herkomst van de wijnen, je geuren en smaken herkennen, etiketten lezen en proeven als een professional!

Wijn- en spijs advies

Tijdens de wijnproeverij leggen we de nadruk op het proeven van verschillende druivenrassen, wijnstijlen en landen. Samen kruisen we door prachtige wijnlanden als Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Vooraf geven wij spijsadvies voor het samenstellen van een borrelplank afgestemd op de wijnen.

Import van kleine producenten

Onze wijnproeverijen staan bekend om de import van kleine producenten, een goede prijs-kwaliteit verhouding en de gezellige sfeer! Alle wijnen worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij het accent ligt op een eigen visie, respect voor de natuur. Boek een wijnproeverij in onze agenda. Op aangegeven datum en tijd zal onze wijnadviseur bij jou thuis arriveren.