Thuisproeverij » Wijnproeverij Hilversum

Wijnproeven Hilversum

Welke wijn?

Wat is je smaak? Kies je normaal gesproken een wijn op basis van het etiket? Hoelang kan je een wijn bewaren? Wil je eens wat anders dan een wijnbar of workshop? Wij verzorgen nu ook wijnproeverijen in Hilversum, Bussum en Loosdrecht. Tijdens onze wijnproeverij geven wij antwoorden op al jouw vragen, delen wij onze kennis over onze ervaringen, kleine producenten en authentieke smaken. Met tien topwijnen uit verschillende landen komt onze wijnadviseur bij jou thuis voor het verzorgen van een onvergetelijke avond. 

Een wijnreis thuis

Loopt het water je al in de mond als je denkt aan een reis voor wijn- en fijnproevers? Smaken die je smaakpapillen doen verrassen? Puur geproduceerde kwaliteitswijnen met een verhaal. Een beleving op z’n best! We hebben een rondreis uitgestippeld door verschillende landen, gewoon lekker thuis! Hiervoor hebben we de twee belangrijke ingrediënten namelijk al. Een fijne omgeving en 'nog' onontdekte wijnen. We starten de proeverij met een mooie prosecco, gevolgd door acht wijnen met als afsluiter een fantastische port uit Portugal. Tijdens de proeverij geven we uitleg over de producenten, de herkomst van de wijnen en maken wijn- en spijs combinaties. Kijk, wals, ruik, proef en geniet...

Wijnproeverij aan huis

Kies een datum en tijd met je vrienden of familie. Plan vervolgens een wijnproeverij in onze online agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met ons assortiment.