Wijnproeverij Haarlem

Wijnadviseur aan huis

Lekker proosten met verschillende wijnen onder het genot van je eigen favoriete hapjes. Dat klinkt toch als een hele goede besteding van je middag of avond? Heb je altijd al meer kennis willen hebben over welke wijn goed past bij jouw favoriete kaas of pasta? Samen met de wijnadviseur ga je op zoek naar passende wijnen bij de gerechten die je graag eet.

Kwaliteitswijnen

Met een selectie van tien wijnen uit verschillende landen maakt de wijnadviseur wijn- spijs combinaties en gaan we opzoek naar jouw smaak. Tijdens de proeverij, leer je smaken herkennen en proeven als een professional! Nodig je vrienden of familie uit, wij regelen de rest! Kijk, wals, ruik, proef en geniet... Na de proeverij kan iedereen zijn favoriete wijnen bestellen voor thuis!

Thuisproeverij

Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen te bestellen voor thuis.

Wijnproeverij aan huis

Boek een wijnproeverij aan huis in onze online agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien topwijnen.