Wijnproeverij Den Haag

Kwaliteitswijnen

Als wijnliefhebber ben je altijd opzoek naar nieuwe pareltjes! Waarschijnlijk heb je gemerkt op vakantie dat dit soort wijnen vaak in het land zelf blijven. Met ons team van wijnadviseurs zijn wij jaarrond opzoek naar dit soort flessen. Vaak afkomstig van kleine biologische producenten.

Wijnen proeven

Je kunt onze wijnen voorproeven door het inplannen van een wijnproeverij aan huis. Samen met je vrienden proef je tien wijnen uit verschillende landen. Een moment vol gezelligheid, waarin onze wijnadviseur je uitleg geeft over de druivenrassen, herkomst en bijpassende gerechten. Tijdens de wijnproeverij aan huis leert onze wijnadviseur je proeven als een professional. Een handige techniek waardoor je levenslang het optimale uit een glas wijn zult halen.

Wijnadviseur aan huis

Boek een wijnproeverij aan huis in onze agenda. Op jouw gekozen datum en tijd zal onze wijnadviseur bij jou arriveren met tien top wijnen. De perfecte gelegenheid voor het opfrissen van je kennis en huidige assortiment. Na de wijnproeverij is het mogelijk om onze wijnen te bestellen voor thuis!