Wijnproeven Amsterdam

Borrelen in Amsterdam

Wil je echt een avondje echt bourgondisch genieten? Boek dan een wijnproeverij voor je vrienden of familie. Lang hoef je er niet voor te reizen, want wij verzorgen proeverijen aan huis. Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis.

Een rondreis

Spanje, Italië, Portugal… zijn landen met een uitgebreide ‘food & wine’ cultuur. Steden vol variërende cafés en restaurants waar van zichzelf sprekend kwaliteit wordt geserveerd. Van authentiek, stijlvol tot trendy. Kwaliteit en lokale producten staan centraal. Tijdens onze wijnproeverij vertelt de wijnadviseur je alles over de herkomst van onze wijnen.

Wijnproeverij aan huis

Een goed glas wijn geeft je toch vaak het gevoel dat je op vakantie bent. Lekker in de zon of bij een haardvuur… Maar waar koop je dan de juiste wijn? Tijdens onze wijnproeverij gaan jullie tien verschillende wijnen proeven. Jullie proeven ‘kleine glaasjes’ wijn van verschillende wijnboeren uit verschillende landen. We starten de wijnproeverij met een mousserende wijn, gevolgd door acht wijnen met als afsluiter een fantastische port uit Portugal. Tijdens de proeverij geven we wijnkennis, maken we wijn-spijs combinaties en leren wij jou proeven als een professional.

Wijnadviseur aan huis

Hebben onze wijnen je verrast? Na afloop van de wijnproeverij kun je onze wijnen bestellen bij onze wijnadviseur. Zo kun je na afloop van de wijnproeverij ook thuis nog genieten van je favoriete wijnen!