Thuisproeverij » Wijnproeverij aan huis

Wijnproeverij aan huis 

Samen op wijnreis

Heb je altijd al meer kennis willen hebben over verschillende wijnen? Leer smaken herkennen en waarderen door het proeven van verschillende druivenrassen. Proef samen met je vrienden of familie tien 'kleine glaasjes' wijn uit verschillende wijnlanden. Wij zijn er zeker van dat er altijd een wijn tussen zit waarmee we jou kunnen verrassen!

Wijnproeverij aan huis

Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis. Wij starten de wijnproeverij met een sprankelend aperitief uit Italië, gevolgd door negen wijnen uit verschillende landen. Tijdens de proeverij geven we wijninformatie, maken we wijn-spijs combinaties en leren wij jou proeven als een professional.

Wijnwinkel aan huis

Thuisproeverij staat bekend om zijn kwaliteit en laagdrempeligheid. Plan een wijnproeverij aan huis in onze agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien topwijnen. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen te bestellen voor thuis.

Wijnproeverij cadeau

Wil je iemand verrassen met een speciaal cadeau? Bekijk onze wijnpakketten in de wijnwinkel. Zo kom je niet met lege handen en kun je onze kwaliteit voorproeven. Hoe leuk is het idee dat er na deze fles wijn nog een wijnproeverij op de planning staat voor het ontdekken van onze andere pareltjes?!