Thuisproeverij » Wijnproeverij aan huis

Wijnproeverij aan huis 

Samen op wijnreis

Heb je altijd al meer kennis willen hebben over verschillende wijnen? Leer met een wijnproeverij aan huis smaken herkennen en waarderen. Proef en leer over de verschillende druivenrassen en wijnlanden. Nodig je vrienden, buren of familie uit en onze wijnadviseur regelt de rest! Samen proeven jullie ‘kleine glaasjes’ wijn van verschillende landen. Wij zijn er zeker van dat er altijd wijnen tussen zitten waarmee wij jou kunnen verrassen!

Wijnproeverij aan huis

Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis. Wij starten de wijnproeverij met een mooi aperitief uit Italië, gevolgd door acht wijnen uit verschillende landen met als afsluiter een heerlijke port uit Portugal. Tijdens de proeverij geven we wijninformatie, maken we wijn-spijs combinaties en leren wij jou proeven als een professional.

Wijnwinkel aan huis

Thuisproeverij staat bekend om zijn kwaliteit en laagdrempeligheid. Plan een wijnproeverij in onze agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien topwijnen. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen te bestellen voor thuis.

Wijnproeverij cadeau

Wil je iemand verrassen met een speciaal cadeau? Bekijk onze wijnpakketten in de wijnwinkel. Zo kom je niet met lege handen en kun je onze kwaliteit voorproeven. Hoe leuk is het idee dat er na deze fles wijn nog een wijnproeverij op de planning staat voor het ontdekken van onze andere pareltjes?!