Wijnproeven Utrecht

Lekker borrelen in Utrecht

Lekker proosten met verschillende wijnen onder het genot van bijpassende hapjes. Dat klinkt toch als een hele goede besteding van je middag of avond? Als verrassing of omdat je zin hebt in een avondje borrelen met vrienden. Voor dit soort middagen of avonden hoeft het toch helemaal geen speciale gelegenheid te zijn? Lekker ontspannen, samen genieten in je eigen omgeving!

Wijnproeven in Utrecht

Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis. Wij starten de wijnproeverij met een mooi aperitief uit Italië, gevolgd door acht wijnen uit verschillende landen met als afsluiter een heerlijke port uit Portugal. Tijdens de proeverij geven we wijninformatie, maken we wijn-spijs combinaties en leren wij jou proeven als een professional.

 

Wijnkennis

Heb je altijd al meer kennis willen hebben over verschillende wijnen? Leer met een wijnproeverij aan huis smaken herkennen en waarderen. Proef en leer over de verschillende druivenrassen en wijnlanden. Nodig je vrienden, buren of familie uit en onze wijnadviseur regelt de rest... Dit concept is zeer geliefd in Utrecht en omgeving door onze hoge kwaliteit, scherpe prijzen en laagdrempeligheid aan huis. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen te bestellen voor thuis.

Thuis proeven

Wij komen bij jou thuis voor het verzorgen van een wijnproeverij. Kies een datum en tijd met je vrienden of familie. Plan vervolgens een wijnproeverij in onze online agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met twaalf topwijnen. Samen proeven jullie ‘kleine glaasjes’ wijn van verschillende wijnboeren uit verschillende landen. Wij zijn er zeker van dat er altijd wijnen tussen zitten waarmee wij jou kunnen verrassen!