Thuisproeverij » Wijnproeven Rotterdam

Wijnproeven Rotterdam

Wijnproeven

Kun je genieten van een goed glas wijn? Dan is een wijnproeverij aan huis echt iets voor jou! Op een ontspannen manier leren wij jou graag de basiskennis over wijn. Ons assortiment is direct afkomstig van kleine gepassioneerde wijnboeren uit o.a. Italië, Spanje, Portugal en Oostenrijk. In ons assortiment vindt je uitsluitend maar kwaliteitswijnen. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door ons team van wijnkenners. Wij staan bekend om onze scherpe prijs kwaliteitsverhouding en zoektocht naar authenticiteit. Constant zijn we opzoek naar nieuwe wijnen in Europa.

Thuis op wijnreis

Er zijn vele wijnstreken dat de meest verwende reiziger positief weet te verrassen. Dit zijn streken die vaak verstopt liggen in het binnenland. Dit zijn de wijnboeren die nog op traditionele wijze hun wijnen produceren van authentieke druivenrassen. Onze wijnadviseur deelt graag zijn kennis over de herkomst van onze wijnen.

Thuisproeverij

Tijdens onze proeverijen stemmen wij ons assortiment af op jullie voorkeuren. Je leert je smaak ontdekken gecombineerd met gezelligheid, entertainment en kennis van onze wijnadviseur. Proef en ervaar samen met je vrienden of familie van een wijnproeverij aan huis. Een middag of avond vol gezelligheid waarin je samen kijkt, ruikt, proeft en beoordeelt. Kies een datum en tijd. Plan vervolgens een proeverij onze agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien topwijnen.