Thuisproeverij » Wijnproeven Leiden

Wijnproeven Leiden

Wijnproeverij

Wijnproeven is de trend! Maar waar vindt je de beste wijnproeverij in Leiden? Thuisproeverij verzorgt wijnproeverijen aan huis voor de wijnliefhebber die 'net' wat meer willen weten over wijn. Met iets meer kennis kunt je net iets meer genieten. Tijdens onze proeverijen leren wij jou op een leuke manier meer over de wijnwereld. Een leuke start voor zowel de beginnende als gevorderde wijndrinker. Simpelweg genieten in een ontspannen sfeer zonder moeilijke taal en overbodig veel theoretische kennis. Maar gewoon lekker ervaringen uitwisselen.

Thuis op reis

Wij bezoeken de meest traditionele en moderne wijnstreken in Spanje, Italië, Portugal en Oostenrijk. Tijdens onze proeverijen vertellen wij veel over de herkomst van onze wijnen. Vele wijngaarden liggen tussen de prachtige bergen, rotsen en authentieke dorpjes. Dit maken de wijnen dan ook uniek qua smaak en verhaal.

Wijnadviseur aan huis

Thuisproeverij is als een persoonlijk wijnadviseur aan huis. Met een selectie aan kwaliteitswijnen komen we bij jouw thuis voor het verzorgen van een wijnproeverij. Onze wijnadviseur zal een selectie van tien wijnen meenemen en laten proeven. Wij adviseren niet zoals traditionele wijnwinkel aangezien iedereen zijn eigen smaak en stijl heeft. Dit brengen wij in kaart tijdens onze wijnproeverij. 

Proeven thuis

Tijdens de wijnproeverij gaan we door de verschillende wijnlanden en gebieden. Maar de nadruk ligt vooral op het zelf leren proeven. We zijn trots op onze kwaliteitsselectie voor een scherpe prijs, doordat we rechtstreeks importeren. Onze missie is om wijnliefhebbers kennis te laten maken met kwaliteitswijnen.

Thuis in Leiden

Wil jij ook leren ruiken en proeven als een professional? Plan dan een wijnproeverij in onze agenda. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien topwijnen.