Thuisproeverij » Wijnproeven Amsterdam

Wijnproeven Amsterdam

Borrelen in Noord-Holland

Wil je echt een avondje echt bourgondisch genieten? Boek dan een wijnproeverij voor je vrienden of familie. Lang hoef je er niet voor te reizen, want wij verzorgen proeverijen aan huis. Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis.

Een rondreis

Spanje, Italië, Portugal… zijn landen met een uitgebreide ‘food & wine’ cultuur. Steden vol variërende cafés en restaurants waar van zichzelf sprekend kwaliteit wordt geserveerd. Van authentiek, stijlvol tot trendy. Kwaliteit en lokale producten staan centraal. Tijdens onze wijnproeverij vertelt de wijnadviseur je alles over de herkomst van onze wijnen.

De juiste wijn

Een goed glas wijn geeft je toch vaak het gevoel dat je op vakantie bent. Lekker in de zon of bij een haardvuur… Maar waar koop je dan de juiste wijn? Tijdens onze wijnproeverij gaan jullie tien verschillende wijnen proeven. Jullie proeven ‘kleine glaasjes’ wijn van verschillende wijnboeren uit verschillende landen. We starten de proeverij met een mooie Prosecco, gevolgd door acht wijnen met als afsluiter een fantastische port uit Portugal. Tijdens de proeverij geven wij kennis, maken we wijn-spijs combinaties en leren wij jou proeven als een professional.

Wijnproeverijen in Noord-Holland

Als onze wijnen jouw hebben verrast dan kun je deze na afloop bestellen bij onze wijnadviseur. Binnen enkele dagen kun je opnieuw genieten van jouw favoriete wijn. Een echte aanrader om terug te blijven denken aan de wijnproeverij bij jou thuis. Lijkt het je ook leuk om zelf eens een wijnproeverij te organiseren? Vanaf 1 november 2021 verzorgen wij ook wijnproeverijen in Amsterdam. Op dit moment in heel Noord-Holland muv Amsterdam en Diemen. Reserveer vooruit in onze agenda.