Thuisproeverij » Wijnproeven Almere

Wijnproeven Almere

Thuisproeverij

In ieder restaurant kun je wel een glas wijn bestellen... maar op welke plek kun je nu echt de lekkerste wijnen drinken? Hoe kies jij de wijn? wat is je smaak? kies je normaal gesproken een wijn op basis van het etiket? Heb jij interesse in mooie wijnen en wil je graag meer ontdekken? Thuisproeverij is gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen aan huis. Samen met je vrienden of familie heerlijk genieten van een brede selectie aan wijnen, gewoon bij jou thuis.

Thuis op wijnreis

Onze wijnproeverij is een belevenis voor al je zintuigen. Je proeft topwijnen van prominente wijnhuizen. Samen maken we een prachtige route maken door diverse wijngebieden in Italië, Spanje, Portugal en Oostenrijk. Onze wijnproeverij draait om het zien, ruiken en proeven van de wijnen in combinatie van het voelen van de gezelligheid en horen van elkaars bevindingen. Een geweldige invulling van de dag voor de echte levensgenieter.

Proefglaasjes

Onze wijnadviseurs hebben veel kennis en vertellen je hierover graag meer. Tijdens onze wijnproeverijen geven wij uitleg over het proeven, de herkomst en tradities. Met tien kleine proefglaasjes en een heerlijk tapasplankje creëer je een hele leuk moment op de dag voor je vrienden of familie. Een ware smaaksensatie en verrassing!

Wijnproeven in Flevoland

Een wijnproeverij aan huis is de garantie voor een leuk moment aan je eigen keukentafel of in je tuin. Boek een wijnproeverij in onze agenda. Onze wijnadviseur zal op aangegeven tijdstip aanbellen met tien verschillende wijnen. Samen proeven jullie ‘kleine glaasjes’ wijn van verschillende wijnboeren uit verschillende landen. Wij zijn er zeker van dat er wijnen tussen zitten waarmee wij jou gaan verrassen!