Cadeau vriendin verjaardag

Verjaardagscadeau

Ben je aan het zoeken naar een verjaardagscadeau voor een vriendin? Heb je binnenkort een feestje of is ze volgende week jarig? Vind je het ook lastig om een leuk verjaardagscadeau te vinden voor de jarige? Waar maak je iemand nou echt blij mee? Koop je iets speciaals of iets nuttigs voor in huis? Dit zijn vragen die allemaal door je hoofd gaan op zoek naar een leuk cadeau voor haar verjaardag. Persoonlijke cadeaus waarmee je herinneringen creëert en waarmee je iets hebt om naar uit te kijken zijn toch altijd de leukste geschenken?

Een wijnproeverij als cadeau voor je vriendin

Wil je niet winkel in winkel uit, op zoek naar dat ene flesje wijn dat je ooit op een terras hebt gedronken samen? Houdt je vriendin van lekker eten, borrelen, kwaliteit, gezelligheid? Dan vindt je hier het allerbeste verjaardagscadeau voor je vriendin. Geef een wijnproeverij aan huis cadeau. Laat je vriendin op haar verjaardag genieten van een fles kwaliteitswijn uit Italië met in het vooruitzicht een wijnproeverij voor het proeven van ons assortiment. Met twaalf wijnen zal onze wijnadviseur op haar gekozen tijdstip thuis arriveren. Een leuke ontspannen proeverij in de tuin of aan de eettafel met hapjes en haar eigen gekozen vrienden. Jullie gaan leren proeven als professionals en op zoek naar jullie nieuwe favoriete wijn.

Cadeaubox

Wij versturen de wijnfles in een mooie cadeaubox per post met een waardebon met voor een wijnproeverij aan huis, dat gemakkelijk online te boeken is. Je kunt het cadeau bij jezelf laten afleveren zodat je deze op de dag zelf kunt geven. De keuze is aan jou...