Cadeau pensioen

Pensioen cadeau

Zoek je een cadeau voor collega of werknemer die met pensioen is gegaan na jaren van hard werken? Een tijd om eindelijk zelf te bepalen wat je gaat doen met alle uren in een dag. Een compleet nieuwe levensfase, dat even wennen zal zijn, maar absoluut gevierd mag worden. Je wilt iemand bedanken voor alle gezelligheid, inzet en loyaliteit. Want een team is geen groep mensen dat samenwerkt. Een team is een groep mensen dat elkaar helpt en vertrouwd. En daarvoor wil je iemand bedanken! Een oprechte waardering dat kenbaar maakt hoe waardevol deze persoon al die jaren voor je is geweest. Een pensioen cadeau kan worden gezien als een groot compliment voor een werknemer of collega’s die gemist gaan worden.

Kado pensioen

In deze fase van het leven kun je alles doen waar je eerder geen tijd voor had. Je gaan uitleven in de keuken, lange reizen maken, vrijwilligerswerk doen of extra oppassen op de kleinkinderen. In volle teugen genieten! Wij vinden dat daar ook een goed glas wijn bij past. Lekker in de avond of tijdens de lunch genieten van passende wijn bij het eten. Deze momenten zijn toch typerend voor een gepensioneerde? Zeker als deze persoon geen afscheidsfeest geven. Hoe leuk zou het zijn als jij deze momenten thuis cadeau geeft? Op deze manier help je iemand genieten van zijn of haar vrije tijd na al die jaren inzet.

Pensioen kado

Ervaringen zijn de leukste cadeaus voor mensen die met pensioen gaan. Kijk naar de 65+ pas! Voor het toekomstige drukke baasje kun je twee vliegen in één klap slaan. Geef een wijnproeverij aan huis cadeau. Deze kan worden ingepland op een moment naar keuze lekker thuis. Op zijn of haar werkdag kom je met een fles kwaliteitswijn met een waardebon voor de proeverij. Zeker weten dat jij niet snel wordt vergeten….