Cadeau 40 jaar

40ste verjaardag

Een passend cadeau bedenken voor een 40ste verjaardag. Lastig, vooral als al je weet dat even een avondje stappen er met vrienden niet zomaar meer gemakkelijk in zit. We hebben een origineel verjaardagscadeau bedacht dat een 40ste verjaardag helemaal compleet maakt. Een avondje borrelen met vrienden gewoon lekker aan huis!

Cadeau 40 jaar

Niemand stopt met genieten als je bijna 40 bent geworden. Wel heb je simpelweg alle praktische aankopen voor in huis al rond. Daarom is de tijd aangebroken voor verrassingen! Samen het leven vieren! En dan niet alleen op een verjaardag maar ook andere momenten. Elke verjaardag heeft zo z'n voor- en nadelen. Maar hoe je het ook went of keert... het wordt een feit voor de jarige. Overtuig de jarige dat 40 jaar echt niet het einde is. Laat ook jezelf overtuigen dat alles mogelijk is! Wanneer jullie jezelf op deze dag betrappen op een kleine glimlach dan is de missie geslaagd.

Het verjaardagscadeau

Waarom vieren we de verjaardagen na onze 25ste niet meer zo uitbundig? Bijna 40 jaar worden is helemaal niet zo erg? Het is een mijlpaal dat gelijk staat aan aan wijsheid en ervaring. Wel 40 jaar aan leuke verhalen! Wij hebben een verjaardagscadeau bedacht waarmee je meer mensen kunt plezieren. Van reizigers tot workaholics. Of die ene buurvrouw die altijd met pakken wijn de avond komt versterken en er alles over denkt te weten. Een avond vol gezelligheid en wijnkennis. Geef een wijnproeverij aan huis cadeau. De jarige mag de proeverij inplannen op een moment naar keuze. Op de 40ste verjaardag kom je niet met lege handen. Je verrast de jarige met een fles Spaanse wij voor het proeven van onze kwaliteit.