Aansprakelijkheid

Thuisproeverij is aansprakelijk voor breuk dat is ontstaan tijdens de transport van uw bestelling. 

Betalingstermijn

Aan het einde van uw boekingsproces kunt u direct betalen via IDeal. Achteraf kunt u altijd nog personen bijboeken voor € 15,- pp.

Bestellingen

Bestellingen kunt u doorgeven aan onze wijnadviseur. De orderbevestiging en factuur verzenden wij direct naar uw mailadres. Wij hanteren een betalingstermijn van twee dagen na de wijnproeverij. De betaling kunt u voldoen via de toegestuurde IDeal betaal link of per bankoverschrijving. Na betaling verzenden wij uw bestelling naar de opgeven locatie van de wijnproeverij.

Zakelijk

Bedrijven kunnen uitsluitend gebruik maken van wijnvouchers in combinatie met een wijnproeverij op locatie. Wijnvouchers kunnen worden aangekocht in onze online wijnwinkel (assortiment). De vouchers kunnen uitsluitend worden verzilverd in onze wijnwinkel.

Eigendomsvoorbehoud

De inhoud van proefflessen (na de wijnproeverij) en overige materialen, waarmee onze wijnadviseur op locatie komt, is eigendom van Thuisproeverij.

Garantie

Mocht onze wijnadviseur wegens verhindering niet op locatie kunnen verschijnen, dan heeft u recht op een kosteloze verplaatsing van de wijnproeverij aan huis. Tijdens transport ontvangt u automatisch de track & trace gegevens in uw mail.

Leveringsvoorwaarden

Na het boeken ontvangt u een bevestigingsmail met een annuleringsoptie. Annuleren is mogelijk tot 48u van uw reservering. Bij voorkeur verplaatsen wij uw boeking naar een ander moment. Hiervoor kunt u contact opnemen met het telefoonnummer van de wijnadviseur in de mail. 

Locatiegegevens

Voor het wijzigen van uw persoonsgegevens of locatie kunt u ook contact opnemen met onze wijnadviseur of een mail sturen naar info@thuisproeverij.eu