1 jaar samen cadeau

Cadeau een jaar samen

Zijn jullie bijna 1 jaar samen?! Een jaar samen of 1 jaar getrouwd... een moment dat gevierd moet worden. Een dag om op terug te willen kijken. Verras je geliefde met een luxueus en origineel cadeau. Hiermee laat je blijken dat je hem of haar echt de allerleukste vindt. Ten Noorden van Venetië hebben wij een fantastische Prosecco Spumante gevonden. Gemaakt in de uitlopers van de Alpen. Een zeer smaakvolle Prosecco met een zachte bubbel en tonen van bloemen en exotisch fruit. Zeker weten dat dit een cadeau is dat hij of zij zoiets nog nooit eerder heeft gekregen. Met een goed glas Prosecco samen tijd doorbrengen is toch super romantisch!

 

Een cadeau delen

Bij deze fles zit als extra verrassing ook een waardebon voor een wijnproeverij aan huis. Hoe leuk is het idee om op een later moment  jullie geluk te delen met vrienden of familie? Samen kunnen jullie dan ontdekken of jullie elkaar echt goed kennen. Weet jij wat de wijnvoorkeur is van jouw partner?

Een cadeau van goud

Of verras je vriend of vriendin met 23-karaats goud! Wij hebben een sprankelende cava van ongelofelijke kwaliteit geïmporteerd uit Catalonië voor de bijzondere momenten. Een aperitief met dunne krullen van eetbaar 23-karaats goud dat soepel in de mond smelt. Zonder twijfel een aperitief waarmee je het verschil maakt! Schrijf een persoonlijk berichtje, zet de fles in een sfeervolle omgeving met rode rozen, kaarsjes en bonbons. Zo laat je toch helemaal weten hoe gek je op hem of haar bent…?!

Cadeautip

Wil je dit cadeau echt geheim houden? Wij kunnen jouw verrassing op je werk of een andere locatie laten bezorgen. De fles wordt kosteloos afgeleverd en de wijnproeverij (6-8 pers.) kan worden geboekt op een moment naar keuze.